Spring Ud i Forårets Teknologi Begivenheder: Google I/O og Mere

Spring Ud i Forårets Teknologi Begivenheder: Google I/O og Mere

Foråret er godt i gang, og det betyder også, at der er en række spændende teknologibegivenheder at se frem til. En af de mest imødesete begivenheder er Googles årlige udviklerkonference, Google I/O, men der er også flere andre konferencer og event i foråret, som kan fylde dig med ny viden og inspiration indenfor teknologiens verden.

Google I/O 2022: Hvad kan vi forvente?

Google I/O er et af de årlige højdepunkter for teknologieksperter og -entusiaster verden over. Konferencen samler udviklere og Googles egne eksperter til en række keynote-præsentationer, workshops og hands-on-demonstrationer af de nyeste produkter og teknologier. I år finder Google I/O sted fra 11.-13. maj i Californien. Gratis tilmelding til livestreams og videooplevelser giver også folk rundt om i verden mulighed på følge med hjemmefra.

Vi kan forvente at høre nyt om Googles Android-platform samt opdateringer til mange af deres populære tjenester som Google Assistant, Google Maps og YouTube. Derudover vil der helt sikkert være fokus på nye produkter inden for augmented reality (AR) og virtual reality (VR), da Google fortsat arbejder med at udvide dets sortiment indenfor disse områder.

Andre teknologi events at holde øje med

Udover Google I/O er der også en række andre teknologi events i foråret, som du bør holde øje med. Her er nogle af de mest interessante:

1. Microsoft Build

Microsofts årlige konference samler udviklercommunityet og byder på nye visioner, teknisk uddannelse samt mulighed for at networke. I år finder Microsoft Build sted den 24.-26. maj, og vi vil højst sandsynligt høre om opdateringer til Windows-platformen, nye cloud-teknologier samt udviklingen af HoloLens og mixed reality.

2. TechCrunch Sessions: Mobility

Den 8.-9. juni løber TechCrunch Sessions: Mobility af stablen. Eventet sætter fokus på fremtidens transportmuligheder og byder på præsentationer fra iværksættere og virksomheder arbejder med alt fra selvkørende biler til droneselskaber. Her kan du få den nyeste viden om udviklingen indenfor transportsektoren samt mulighed for at networke med andre branchefolk.

3. Web Summit

Én af verdens største teknologi konferencer finder også sted i foråret – nemlig Web Summit. I år løber eventet af stablen fra 6.-10. juni i Lissabon, Portugal. Web Summit tiltrækker titusindvis af besøgende og byder på præsentationer fra ledere i tech-verdenen, startup-pitch-vækst, hackathons og meget mere. Her kan du få inspiration fra førende virksomheder som Amazon, Facebook og Tesla.

Opsummering

Foråret byder på en række spændende teknologi events og konferencer, der giver dig rig mulighed for at udvide din horisont indenfor teknologiens verden. Google I/O er blandt de mest interessante events, men også Microsoft Build, TechCrunch Sessions: Mobility og Web Summit er værd at holde øje med, hvis du vil være opdateret med de nyeste trends og teknologier.

Så uanset om du er iværksætter, udvikler eller bare nysgerrig efter, hvad fremtiden indebærer indenfor teknologi, så er der masser af muligheder for at få ny viden og inspiration i forårets teknologi events. Spring ud i foråret og tag del i nogle af disse begivenheder – enten fysisk eller online!