Oplev Europas Største Google I/O Extended-event i Foråret!

Oplev Europas Største Google I/O Extended-event i Foråret!

Google I/O Extended er et af årets mest spændende og inspirerende teknologibegivenheder, der byder på masser af nyheder og opdateringer fra Google’s univers. Begivenheden bringer sammen udviklere, designere, iværksættere og teknologieksperter fra hele verden for at præsentere de seneste produkter og platforme inden for mobilteknologi, virtual reality, kunstig intelligens, internettet og meget mere.

I år forventes det største Google I/O Extended-event nogensinde at løbe af stablen i Europa. Så læs videre for at få et overblik over dette spektakulære arrangement og find ud af, hvordan du kan være en del af det!

Hvad er Google I/O Extended?

Google I/O Extended er en række begivenheder, der finder sted over hele verden og fungerer som en forlængelse af den primære Google I/O-konference i Mountain View, Californien. Disse lokalafholdte arrangementer giver deltagerne mulighed for at opleve de spændende nyheder og lanceringer fra Google I/O i realtime via streaming samt deltage i workshops, foredrag og netværksarrangementer.

Denne øgede tilgængelighed gør det muligt for mange flere mennesker – også dem, der ikke har mulighed for at rejse til USA – at opleve Googles spændende produkt- og teknologilanceringer.

Hvordan adskiller dette års event sig?

Det kommende Google I/O Extended-event forventes at blive Europas største nogensinde og vil byde på endnu mere interaktion, flere produktnyheder og et bredere udvalg af workshops. Forventningen er, at tusindvis af deltagere fra hele kontinentet samles for at fejre ny teknologi, skabe forbindelser og lære fra eksperter i branchen.

I år vil det styrkede fokus på digitalisering og teknologiudvikling afspejle den øgede interesse og behov for teknologi på grund af COVID-19-pandemien. Fra innovationshubs til opstartsvirksomheder og etablerede spillere i markedet vil alle komme sammen for at finde nye måder at samarbejde og finde kreative løsninger på udfordringer med teknologi.

Hvornår finder eventet sted, og hvordan kan du deltage?

Det specifikke tidspunkt for dette års Google I/O Extended-event i Europa er endnu ikke offentliggjort, men det forventes at finde sted i foråret. Oplysninger om tilmelding og programmet vil blive annonceret senere, så hold øje med opdateringer på Googles officielle websted og sociale mediekanaler.

Sådan kan du følge med

Hvis du ikke har mulighed for at deltage i Google I/O Extended-eventet personligt, kan du også deltage virtuelt via livestreaming af konferencerne. Dette giver dig mulighed for at følge med i de seneste nyheder og lanceringer fra Google og opleve stemningen fra eventet, uanset hvor du befinder dig i verden.

Til sidst

Forbered dig på at udforske Europas største Google I/O Extended-event i foråret, og vær klar til at opleve de nyeste teknologiske fremskridt, trends og landvindinger. Det bliver et spændende mix af talenter, idéer og innovationer – så vær med, når Googles vision om fremtidens teknologi bliver afsløret!